Poştăriţă din Timişoara, tâlhărită de banii pentru pensii şi alocaţii

postarita
postarita

O poştăriţă din Timişoara a fost tîlhărită de doi bărbaţi care au bătut-o şi au fugit cu geanta în care se aflau 36.000 de lei, bani de pensii şi alocaţii. Când şi-a revenit, femeia le-a povestit poliţiştilor că a fost lovită cu un obiect metalic şi n-a reuşit să-i vadă bine pe atacatori, transmite realitatea.net.

po„Până lablocul celălalt s-au auzit ţipetele ei de disperare. Şi zic: nimeni n-a sărit? Nu. E incredibil, pe cuvânt. Chiar acum două săptămâni am întrebat -o: doamnă, nu vă e frică? Zice, nu, că mă cunoaşte. Păi tocmai de aia ar trebui să vă fie frică“, a declarat un martor.

Femeia a ieşit din bloc, s-a îndreptat spre locul în care avea bicicleta, dar nu a mai apucat să o ia pentru că a fost atacată de doi indivizi care au coborât dintr-o maşină. Poştăriţa a căzut inconştientă, iar când şi-a revenit a văzut că geanta în care avea 36.000 de lei, bani ce reprezentau pensii, alocaţii şi indemnizaţiile celor din zonă, a dispărut.

Femeia a ajuns la spital cu capul spart. „A fost adusă de ambulanţă o pacientă heteroagresionată pe stradă, conştientă, cu multiple contuzii“, a declarat Carmen Barta, medic Urgenţe.  După ce a primit îngriji, femeia a plecat acasă.

Potrivit poliţiştilor, se cunosc doar semnalmentele unuia dintre agresori. Este vorba de un tânăr de 20-22 de ani şi 1,70 - 1,75 metri înălţime, brunet şi îmbrăcat într-un trening albastru. Poliţiştii nu exclud însă nici varianta unei înscenări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel