Ponta: TVR a devenit televiziunea Guvernului și Președinției. Nu ar mai trebui plătit abonamentul

TVR
TVR

Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat că social-democrații vor iniția o lege prin care să fie abrogată obligativitatea plății abonamentului la TVR, deoarece aceasta a devenit "televiziunea Guvernului şi Preşedinţiei"

Ponta a spus că iniţiativa legislativă a fost propusă de organizaţiile PSD din Ardeal, ca reacţie la modul în care SRTV a prezentat moartea fostului senator PSD, Adrian Păunescu.

"Din păcate, Televeziunea Română nu mai este o televiziune a românilor, ci a Guvernului şi a Preşedinţiei. Este profund incorect ca orice cetăţean care plăteşte o taxă societăţii de cablu (...) să fie obligat să plătească din buzunarul propriu pentru un post care, din păcate, nu face altceva decât să facă propagandă Guvernuilui şi Preşedinţiei", a spus el.

El a argumentat că această iniţiativă a venit în special "în urma modului incalificabil" în care Adrian Păunescu a fost tratat în emisiunile televiziunii publice.

"Controversat sau nu, Adrian Păunescu a fost linşat la televiziunea naţională, a fost linşat mediatic şi insultat un om care are dreptul măcar la o abordare obiectivă, dacă nu la respectul nostru", a explicat el.

De asemenea, Ponta a spus că PSD va iniţia şi o petiţie publică pentru susţinerea acestei iniţiative.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel