Ponta se va întâlni cu Laura Kovesi în zilele următoare

kovesi
kovesi

Premierul Victor Ponta a declarat luni, răspunzând unei întrebări adresată de jurnaliști, că probabil în zilele care urmează va avea o întâlnire cu propunerea sa pentru conducerea DNA, Laura Codruța Kovesi.

În declarații anterioare Victor Ponta a precizat că nu i-a adus la cunoștință Laurei Kovesi că dorește s-o propună pentru funcția de procuror-șef al DNA.

Ministrul interimar al Justiției a mai spus luni că speră ca lucrurile să se miște repede în ceea ce privește procedura de numite a procurorilor-șefi de la marile parchete. ”Astăzi şi mâine strângem toate documentele, pentru că trebuia să strângem planul de management, toate celelalte, de la cei şase candidaţi. În măsura în care se mişcă foarte repede candidaţii şi cu Ministerul Justiţiei şi avem toate documentele în timp, sigur că după aceea voi solicita secţiei de procurori, îi voi ruga, dacă gândesc puţin o optimizare a calendarului”, a declarat Victor Ponta.

Prim-ministrul Victor Ponta i-a propus în data de doi aprilie pe Laura Codruța Kovesi și Tiberiu Nițu pentru funcția de procuror-șef la DNA, respectiv Parchetul General.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel