Ponta l-a trimis pe președintele CCR să ceară bani de la Antonescu

ponta-razand
ponta-razand

Preşedintele CCR, Augustin Zegrean, a profitat de prezența premierului Victor Ponta la sediul Curții Constituționale pentru discuțiile privind procedura desemnării judecătorului român la CEDO și a cerut bani pentru un sistem de sonorizare, necesar sălii în care va fi învestit viitorul șef al statului. Demersul lui Zegrean nu a avut rezultatul scontat de către acesta, întrucât prim-ministrul l-a sfătuit să-și prezinte cererea președintelui Senatului, Crin Antonescu.

"Deci asta e sala pe care am rezervat-o anul acesta, după 20 de ani de la înfiinţarea Curţii. Foiţă de aur nu avem, după cum vedeţi nu există. Era marea bucurie a presei, că am pus foiţă de aur. Ne mai trebuie bani, domnule prim-ministru, pentru partea de sonorizare. Pentru la anul, când va fi ales noul preşedinte al ţării, pentru că aici se învesteşte noul preşedinte al ţării şi de obicei este aşa o aglomeraţie că stau unii peste alţii", i-a explicat, vineri, Augustin Zegrean premierului Ponta, citează realitatea.net.

În urma solicitării președintelui CCR, prim-ministrul Ponta a replicat: "Să vă dea din bugetul Senatului, de acum! Păi... nu ştiu! Guvernul nu este interesat!".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel