Ponta îi va demite pe prefecţii de Botoşani şi Neamț

ponta
ponta

Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri, că prefecţii de Botoşani şi Neamţ vor fi demişi, pentru că nu şi-au făcut treaba la deszăpezire.

Primul ministru Victor Ponta a afirmat că "cel puţin doi prefecţi vor pleca" după problemele întâmpinate în ţară. "Cel de la Botoşani şi cel de la Neamţ vor pleca, din ce mi-a spus până acum ministrul Duşa. Pleacă toată lumea care nu şi-a făcut treaba. Le-am spus din timp, ne-am pregătit, dacă acum şi-au dat seama, înseamnă că nu sunt buni şi vin alţii", a spus, tranşant, premierul, scrie rtv.net.

Victor Ponta a precizat că s-au deblocat fonduri din rezerva de stat pentru ca în zonele afectate de ninsori abundente să nu mai fie probleme. "Am scos din rezerva de stat, noi facem tot ce trebuie ca lucrurile să fie ţinute sub control. Am cerut CNADNR să publice pe site toate contractele de deszăpezire, ca să putem să ştim unde şi cine nu îşi face treaba", a precizat Ponta.

Premierul a mai spus că, în perioada Sărbătorilor, toţi miniştrii vor lucra, date fiind problemele cu zăpada, dar şi faptul că va trebui construit bugetul de stat pe 2013. "Nu ştiu dacă de acasă sau de la minister, dar toată lumea lucrează", a punctat Victor Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel