Ponta, enervat de un telefon: Aruncați-l, călcați-l în picioare, faceți ceva!

ponta dc
ponta dc

Prim-ministrul Victor Ponta a fost deranjat la începutul ședinței de guvern de faptul că telefonul unui secretar a început să sune repetat, în momentul în care premierul se adresa miniștrilor. Șeful executivului i-a cerut iritat secretarului să ”arunce” aparatul sau ”să-l calce în picioare,” informează Mediafax.

La începutul ședinței de marți a Guvernului, în timp ce premierul le spunea miniştrilor că o delegaţie a Fondului Monetar Internaţional, Comisiei Europene şi Băncii Mondiale se află la Bucureşti, un telefon a început să sune, întrerupându-l pe șeful executivului. Aparatul îi aparține secretarului general al Ministerului Agriculturii, Sorin Chelmu. Deranja, premierul și-a întrerupt discursul pentru a-l apostrofa pe proprietarul telefonului. ”Domnul secretar de stat, aruncaţi-l, călcaţi-l în picioare, faceţi ceva ! Dumneavoastră, la Agricultură, nu ştiţi să închideţi telefoanele, am înţeles. Cred că le-am dat prea mulţi bani la rectificare, d’aia!,” a spus Victor Ponta.

Sorin Chelmu s-a arătat rușinat de mustrarea ce i-a fost adusă de Victor Ponta și a părăsit sala de ședințe a Guvernului. Aceasta în timp ce încerca, roșu la față, să oprească telefonul care nu contenea din sunat. După momentul de pauză forțată pe care a fost nevoit să o ia, premierul și-a continuat discursul de unde a rămas, arătând că nu și-a pierdut ideea după acest ”atac” din partea agriculturii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel