Ponta avertizează greviștii CFR: "Să nu se transforme în șantaj"

ponta decee
ponta decee

Premierul Victor Ponta îi avertizează pe angajații CFR care au declanșat greva, miercuri dimineață, că nu acceptă "șantajul" prin greve "atât de spontane încât știa toată lumea de aseară". Premierul a declarat că face "tot posibilul" ca salariile să fie primite la timp.  

"Vreau să-i mulţumesc domnului Fenechiu pentru cum a gestionat criza. Îmi pare rău şi pentru călători şi pentru angajaţii CFR. Atât de spontană a fost greva că ştia toată lumea de aseară. N-aş vrea să devină un obicei. Facem mari eforturi. Mă pun în pielea celui care câştigă un salariu mic, dar aş vrea să nu se transforme totul în şantaj! Important e să nu se-ntâmple din nou. Şi cei care au pierdut două ore în trenuri voiau să câştige tot un salariu şi e incorect să fie trataţi aşa. Facem toate eforturile din lume să-şi primească salariile. Dacă blochează oamenii din trenuri nu ne ajută cu nimic, dimpotrivă s-ar putea să ne creeeze probleme şi mai mari cu finanţarea celor două companii", a afirmat Victor Ponta.

Angajaţii CFR Călători şi CFR Infrastructură au declanşat o grevă spontană, miercuri dimineaţă. Ei sunt nemulţumiţi că nu şi-au primit integral salariile pe luna decembrie 2012. Greva a durat două ore şi s-a încheiat la ora 9.00. Din cauza protestului angajaţilor CFR, zeci de trenuri au fost oprite în gări şi mii de călători au stat blocaţi în trenuri.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel