Poliţistul orădean care şi-a împuşcat părinţii e în moarte cerebrală

FILES-US-GUNS
FILES-US-GUNS

Venter Gabriel Cristian, poliţistul orădean care şi-a împuşcat mortal părinţii, miercuri noaptea, se află la Spitalul Judeţean Oradea, acesta fiind în moarte cerebrală, fără nicio şansă de supravieţuire.

Miercuri noapte, poliţistul de 33 de ani şi-a împuşcat mortal părinţii, după care şi-a tras un glonţ în cap, el fiind dus la spital în comă profundă.

"În data de 15 iunie 2011, în jurul orei 21.30, Venter Gabriel Cristian, în vârstă de 33 de ani, s-a deplasat cu autoturismul proprietate personală la locul de muncă al tatălui său, Venter Gavril, în vârstă de 58 de ani - la CFR Auto Terminal Est Oradea, unde, întâlnindu-l, l-a împuşcat cu două gloanţe în abdomen, după care s-a deplasat la locuinţă, unde se afla mama sa, Venter Mărioara, în vârstă de 51 de ani, pe care de asemenea a împuşcat-o. S-a deplasat apoi la locuinţa prietenei sale pe care a informat-o telefonic în legătură cu faptele sale, după care s-a împuşcat în cap", se arată în comunicatul Parchetului.

Pe de altă parte, în noaptea de miercuri spre joi la Parchetul Tribunalului Bihor au fost audiate mai multe persoane, între care iubita poliţistului şi soţul acesteia, care, după unele informaţii, avea cunoştinţă de relaţia celor doi.

După primele date a reieşit că ar fi vorba despre o dramă sentimentală, fiind primul caz de acest gen din judeţul Bihor, poliţistul având o relaţie cu o femeie căsătorită, care nu era aprobată de către familia sa.

Citeşte şi:

Tragedie la Oradea: un poliţist şi-a împuşcat părinţii mortal, după care și-a tras un glonț în cap

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel