Urmărește emisiunea live


Polițista violată din Olt s-a ales cu plângere pentru denunț calomnios

melania_menghea
melania_menghea

Şeful Poliţiei Olt, comisar-șef Ion Voicu, a depus la Parchetul Judecătoriei Slatina o plângere pentru denunţ calomnios împotriva poliţistei Melania Renghea, dar şi a soţului acesteia, a anunțat avocata comisarului-șef, Mariana Ștefan. 

"Am trimis plângerea săptămâna trecută prin poştă, sigur a fost deja înregistrată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina, care are competenţă în acest caz. Comisarul Voicu a spus foarte clar încă de la început că este nevinovat şi vrem să dovedim acest lucru", a declarat, luni, Mariana Ştefan, avocata comisarului-şef Ion Voicu, citează Mediafax.

Pe de altă parte, Ion Voicu, cercetat disciplinar, a fost citat să se prezinte la Parchetul Curţii de Apel Craiova, pentru audieri în cazul poliţistei.

Voicu a fost citat în calitate de făptuitor alături de alţi patru poliţişti de la Poliţia Olt după ce Melania Renghea i-a menţionat numele în plângerea depusă la Parchetul de pe lângă Curtea de pe lângă Craiova împotriva fostului său şef, pe care îl acuză de şantaj şi viol.

La Parchetul Curţii de Apel Craiova ajunseseră până la ora transmiterii acestei ştiri patru dintre poliţişti - Ion Şotea, şeful Poliţiei Balş, Gheorghe Udrişte, şeful Serviciului Siguranţă Publică şi Patrulare din cadrul Secţiei Rurale Balş, Vladu Nelu şi Victor Stănică, ambii poliţişti la Secţia Ordine Publică Balş.

La audieri participă şi avocaţii Melaniei Renghea.

"Am fost chemaţi să participăm la audierile unor poliţişti. În acest dosar noi îl acuzăm pe Gheorghe Barbu de viol, şantaj şi ameninţare. Noi considerăm că avem probe împotriva lor, dar rămâne de văzut ce va stabili procurorul de caz", a declarat Mihaela Olaru, avocata Melaniei Renghea.

În plângerea pentru viol şi şantaj, depusă de Melania Renghea, sunt menţionate numele şefului Poliţiei Balş, Ion Şotea, al şefului Inspectoratului de Poliţie Olt, Ion Voicu şi al prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş, la care Barbu ar fi dus-o pe poliţistă pentru a întreţine relaţii sexuale cu ei.

În acest caz DIICOT şi-a declinat competenţa către Parchetul Curţii de Apel Craiova. În cadrul anchetei declanşate la Poliţia Olt şi în urma scandalului sexual în care poliţista Melania Renghea l-a acuzat pe fostul ei şef că a violat-o şi chiar a plasat-o mai multor poliţişti, şeful Poliţiei Olt, Ion Voicu, a fost chemat, la Comisia de disciplină a MAI, unde ar fi urmat să fie audiat marţea trecută, când a anunţat că nu va veni pentru că a intrat în concediu medical. Supărat că şeful IPJ Olt, Ion Voicu, nu s-a prezentat la audierile de marți, ministrul de Interne, Radu Stroe, preciza că nu credea până acum că în Poliţie există "atâta golănie".  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel