Poliţia s-a autosesizat în cazul fostului șef al Sibex

Poliția
Poliția

Poliţia Sibiu s-a autosesizat şi a început o anchetă în cazul fostului preşedinte CA şi director general al Bursei de la Sibiu, Cristian Sima, despre care se spune că ar fi dispărut cu banii unor clienţi ce tranzacţionau pe pieţe externe printr-o firmă deţinută de el.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu, Luciana Balteş, a declarat, joi dimineaţă, că Poliţia s-a autosesizat în acest caz în urma informaţiilor apărute în presă, scrie Mediafax.

"În urma informaţiilor apărute în mass-media referitoare la fostul preşedinte al Bursei Sibiu, Inspectoratul Judeţean de Poliţie s-a autosesizat în acest caz, fiind începute verificări", a declarat Luciana Balteş.

Ea a precizat că până la acest moment la Poliţia Sibiu nu a fost depusă nicio sesizare referitoare la Cristian Sima, nici din partea familiei acestuia, legată de dispariţie, nici din partea altei persoane.

"Nu avem niciun fel de plângere legată de Cristian Sima, autosesizându-ne pe baza informaţiilor apărute în presă", a adăugat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Sibiu.

preşedintele Bursei de la Sibiu (Sibex), Cristian Sima, ar fi fugit din ţară cu banii clienţilor firmei de brokeraj WBS Holding şi nu mai este de găsit de la începutul lunii octombrie. De asemenea, Consiliul de Administrație a decis, miercuri, demiterea lui Sima din funcţia de director general şi conducător Sibex şi revocarea acestuia din funcţia de preşedinte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel