Poli Iaşi - Dinamo. Suporterii dinamovişti, interzişi pe stadion

Dinamo
Dinamo

Clubul Politehnica Iaşi a anunţat, marţi, că sectorul rezervat galeriei echipei Dinamo va fi închis la meciul de vineri, din Copou. Oficialii ieşeni au luat această decizie după ce Comisia de Disciplină a FRF a hotârât interzicerea galeriei lui Dinamo să susțină echipa la meciurile din deplasare.

”În urma deciziei Comisiei de Disciplină a FRF din data de 26 -07-2019 în care s-a sancţionat clubul FC DINAMO 1948 cu interzicerea pentru cinci jocuri a galeriei sau a grupurilor de suporteri organizaţi disputate de echipa FC DINAMO în deplasare, clubul CSM POLITEHNICA IAŞI a decis conform hotărârii luate de Comisia de Disciplină, ca sectorul destinat oaspeţilor să fie închis pe toată durata manifestării sportive.

Suporterilor cu însemnele clubului FC DINAMO 1948 li se va interzice accesul pe stadion! Suporterii care vor creea incidente în interiorul stadionului vor fi evacuaţi conform legii4/2008”, a anunţat clubul ieşean.

La casele de bilete se vor vinde cel mult 4 bilete de persoană

Biletele pot fi procurate de la magazinul oficial al clubului din Iulius Mall până inclusiv joi, 8 august, între orele 12.00-20.00 şi de la casele de bilete de la stadion în zilele de joi, 8 august, orele 12.00-18.00 şi vineri, de la ora 12.00 şi până la ora de începere a meciului! Pentru a evita aglomeraţia care se creează la casele de bilete, oficialii ieşeni îi roagă pe suporteri să îşi cumpere biletele din timp.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel