PNL cere demisia lui Liviu Popa

liviu popa
liviu popa

Preşedintele PNL Mureş, deputatul Ciprian Dobre, a declarat, sâmbătă, că îi cere public ministrului Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, demiterea şefului Poliţiei Române, chestorul Liviu Popa, pentru declaraţiile privind "poliţiştii beţivi şi nenorociţi".

"Îi cer ministrului Igaş să-l demită pe şeful Poliţiei Române, chestorul Liviu Popa, în 24 de ore. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, voi cere grupului parlamentar PNL să analizeze oportunitatea introducerii unei moţiuni simple împotriva ministrului Igaş. Nu se poate ca primul poliţist al ţării, domnul Popa, să spună de el însuşi că e beţiv şi nenorocit, că doar şi el e poliţist. O astfel de declaraţie, dezonorantă şi iresponsabilă, afectează credibilitatea corpului Poliţiei Române”, a declarat Dobre, citat de Mediafax

Acesta a adăugat că nu ştie cum chestorul Popa are de-a face cu poliţişti "beţivi şi nenorociţi", pentru că, timp de patru ani, cât a fost prefect de Mureş, nu s-a confruntat cu aşa ceva, chiar dacă răspundea de un judeţ "greu". Când îi convoca noaptea pe poliţişti, aceştia răspundeau că vin rapid, a spus Dobre.

"Poliţistul român doarme zi şi noapte cu telefonul deschis şi la datorie. Domnul Liviu Popa, după acea declaraţie, n-are cum mai rămâne în Poliţia Română şi cer ca în 24 de ore să fie demis", a conchis Dobre.

Şeful Poliţiei Române, Liviu Popa, a declarat, vineri, la Cluj, că ar vrea să fie făcute disponibilizări în Poliţia Română pentru că "sunt suficienţi poliţişti beţivi şi nenorociţi" şi ar trebui să plece cei care fac Poliţia de ruşine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel