PNL Bucureşti cere demisia viceprimarului Aurelian Bădulescu, după declaraţiile despre biciclişti

Aurelian Bădulescu
Aurelian Bădulescu

PNL Bucureşti, prin vocea liderului organizaţiei Violeta Alexandru, cere demisia viceprimarului Capitalei, Aurelian Bădulescu, după ce acesta a avut o ieşire suburbană la adresa bicicliştilor în cadrul unei emisiuni la radio. 

"Grobian limbaj al viceprimarului, un om care nu poate ocupa o demnitate publică. Sfidează, practic, toate încercările bucureștenilor de a trăi echilibrat în acest oraș sufocat de trafic. Vorbim de același viceprimar care a declarat că a mințit cu privire la 10 august. Tot Bădulescu este cel care jignește în ședințele de Consiliu General, care jignește jurnaliști. Cu acest tip de oameni vrea Gabriela Firea să facă performantă în administrație", a transmis Violeta Alexandru, președinte PNL București, printr-un comunicat de presă. 

Se cere demisia viceprimarului 

„În condițiile în care Bucureștiul este sufocat de trafic, fapt ce aduce grave consecințe pentru calitatea vieții noastre, Aurelian Bădulescu vine să ne arate cum tratează, în realitate, administrația PSD subiectul transportului alternativ. Degeaba dă PSD la București vouchere pentru biciclete, iată cât respect au pentru utilizatorii mijloacelor de transport alternativ. Pentru atitudinea incalificabilă, cer public demisia viceprimarului dar și un raport clar din partea Primăriei Municipiului București cu privire la situația celor 48 de km de pistă promiși", a mai spus Violeta Alexandru. 

Bădulescu, salvat prin vot de la demitere 

În trecut, chiar PSD a încercat demiterea viceprimarului capitalei, însă acesta a fost salvat prin vot. În februarie, s-au înregistrat 28 de voturi pentru demiterea lui Bădulescu, 9 - 'împotrivă', iar două voturi au fost anulate. Pentru demiterea viceprimarului Aurelian Bădulescu erau necesare 37 de voturi pentru (două treimi din numărul consilierilor generali).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel