PMP, invitație pentru Traian Băsescu. Ce spune Elena Udrea

Elena Udrea a anunțat sâmbătă că la ședința Consiliului Executiv Național al partidului de săptămâna viitoare va fi adoptat un document prin care i se va adresa "o invitație formală" lui Traian Băsescu de a se alătura proiectului Mișcarea Populară.

VEZI ȘI: Exclusiv. Modul incredibil în care ne văd canadienii. AMENINȚAREA care pândește unele zone din România

"Despre venirea președintelui României în funcție, domnul Traian Băsescu, am discutat și am decis ca în urma ședinței de Consiliu Executiv Național, de săptămâna viitoare, să adoptăm un document în care să afirmăm ferm din partea Partidului Mișcarea Populară continuarea proiectelor începute în mandatul președintelui Traian Băsescu, susținerea pe mai departe a principiilor și valorilor cărora s-au subsumat cele două mandate ale președintelui României și, de asemenea, o invitație formală către președintele Traian Băsescu de a se alătura proiectului Mișcarea Populară. Acest document va fi adoptat după ședința CEN de la începutul săptămânii viitoare", a anunțat Elena Udrea după ședința Consiliului Național de la Băile Tușnad.

Pe 21 noiembrie, secretarul general interimar al PMP, Clement Negruț, a declarat, la Oradea, că îl așteaptă pe Traian Băsescu să se înscrie în PMP pentru ca, "intrând într-o nouă etapă, partidul să atace cu curaj alegerile locale din 2016, unde vizează un scor foarte bun", scrie Agerpres.

Când va avea loc Congresul PMP

Congresul PMP va avea loc pe 21 martie 2015.

"Colegiul Naţional al PMP a decis sâmbătă organizarea Congresului partidului pe 21 martie 2015. Ne propunem să deschidem partidul către oameni noi care să promoveze un alt mod de a face politică, orientat cu faţa către cetăţeni şi ascultându-le voinţa.

Până pe 28 februarie vor avea loc alegeri în organizaţiile teritoriale ale PMP, pentru a genera o legitimitate cât mai mare viitoarei conduceri a partidului", a mai zis Elena Udrea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel