PMP face portretul robot al prezidențiabilului anti-PSD

Cristi Preda
Cristi Preda

Partidul Mișcarea Populară a făcut un portret robot al prezidențiabilului anti-PSD, care să-l înlocuiască pe Crin Antonescu, chiar dacă relațiile cu celelalte partide de centru dreapta nu sunt prietenoase. 

Europarlamentarul PMP Cristian Preda a scris, pe blogul său, că  "nu există cineva care să poată lua imediat locul celui retras și nici o formulă de decizie lizibilă (= credibilă) pentru public". El adaugă, despre PMP: "să spunem că relațiile cu celelalte partide de centru-dreapta sunt departe de a fi prietenoase". 

Cristian Preda subliniază că "mai mulți colegi de-ai mei au reafirmat disponibilitatea Mișcării Populare de a conlucra într-un front anti-PSD". Europarlamentarul PMP a scris portretul prezidențiabilului de centru-dreapta: 

"Formula acestui front și profilul candidatului prezidențial susținut de centru-dreapta au nevoie de un contur clar:
- spirit pro-occidental,
- prieten al statului de drept,
- ambiție modernizatoare,
- luptător anti-corupție.". 

VEZI și: Elena Udrea a precizat poziția PMP față de Alianță

Despre decizia lui Crin Antonescu, Cristi Preda a scris că "Retragerea lui Antonescu era previzibilă, din clipa în care a anunțat că e musai ca PNL să facă 20 de procente la europene. Era clar pentru oricine că obiectivul nu poate fi atins și că șeful PNL se pregătește să abandoneze. Antonescu e al doilea lider PNL care se retrage din cursa pentru Cotroceni, după ce Stolojan a făcut același lucru acum un deceniu. În 2004, alianța PNL cu PD era solidă, iar Traian Băsescu era pregătit să intre în cursă, după ce tocmai câștigase a doua oară primăria Bucureștilor. Acum, PNL și PDL au anunțat că vor să lucreze împreună, dar cele două partide sunt departe de a avea o relație la fel de articulată ca în urmă cu un deceniu." 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel