Platini, încântat de Naţional Arena. Acum trebuie să găsiţi jucători foarte buni

National_arena_romania
National_arena_romania

După ce a vizitat Național Arena, președintele UEFA,  Michel Platini, a declarat, într-o conferinţă de presă,  că este încântat de ceea ce a văzut şi că stadionul este foarte frumos, precizând însă că nu va putea fi prezent la inaugurarea arenei, în august.

" Sunt foarte fericit că sunt în România, este o vizită foarte rapidă. Suntem în drum spre Belgrad pentru finala Campionatului European under 17 . Am considerat că este bine să îmi petrec dimineaţa cu prietenul meu Mircea (Sandu). Sunt încântat de ceea ce am văzut, aţi făcut un stadion foarte frumos. Stadionul nu este doar pentru finala Ligii Europa, este o istorie care se va scrie într-un stadion minunat şi o mare ţară precum România îl merită. Aveţi o federaţie frumoasă, un stadion frumos, şi acum trebuie să găsiţi şi jucători foarte buni. Mingea există, arbitri sunt, dar cu jucătorii nu pot să fac nimic. Am venit să văd stadionul pentru că nu pot să fiu prezent la inaugurarea din august", a spus Platini

Michel Platini a precizat că o echipă UEFA va veni la Bucureşti după finala din acest an a Ligii Europa, pentru a pune la punct detaliile pentru finala din 2012 a competiţiei. " Nu este momentul să dau sfaturi constructorilor, pentru că stadionul este aproape terminat. Pentru finala din 2012 o echipă UEFA va veni la Bucureşti după finala de la Dublin pentru a pune la punct toate detaliile", a explicat Platini.

Preşedintele UEFA consideră că pentru ca Naţional Arena să găzduiască o finală de Liga Campionilor, capacitatea stadionului ar trebui să fie mai mare : "Ar trebui să se mărească stadionul de la 55.000 la 75.000 de locuri. E dificil, aproape imposibil să organizezi o finală de Liga Campionilor pe un stadion care are între 40 şi 55.000 de locuri, cererea este prea mare".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel