Planurile Dacia pentru viitor: două modele complet noi

Producție Dacia
Producție Dacia

După ofensiva din ultimii ani, Dacia ia un repaus. Constructorul se va concentra pe consolidarea brandului şi a modelelor existente. Totuşi, oficialii Dacia nu exclud lansarea unui model mini şi a unui sedan cu dimensiuni apropiate de Skoda Octavia. Dar nu mai devreme de următoarele 18 luni.

"Am ajuns într-un punct când produsele noastre sunt deja solide. Investiţiile sunt făcute. A venit momentul să dezvoltăm în continuare afacerea şi să ne bucurăm şi de succesul acestui proiect. Ne concentrăm pe creşterea cotei de piaţă şi la intrarea pe noi pieţe", a spus şeful Renault, Carlos Tavares, conform economica.net.

Directorul de dezvoltare al Renault, Tom Lane, spune că tentaţia de a extinde gama modelelor Dacia este mare, dar deocamdată, în viitorul apropiat, există alte priorităţi. Totuşi, acesta nu exclude lansarea unui model mini şi a unui sedan de dimensiuni mai mari, dar după un an şi jumătate de la lansarea Loganului MCV: "Dacia este o marcă de volum mare, cu adresabilitate mare, deci lansarea unor modele complet noi, nu ar trebui să surprindă pe nimeni", a spus oficialul de la Renault.

Presa de specialitate a scris de mai multe ori despre intenţiile francezilor de a scoate un model mini la Dacia. Presa a vorbit chiar despre resuscitarea numelui Solenza, sub forma unui model de dimensiuni mai mari decât Loganul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel