Piure de cartofi cum nu ai gustat până acum. E cel mai bun! - rețetă

În rândurile ce urmează vă spunem ce trebuie să faceți pentru a prepara cel mai bun piure de cartofi.

Ingrediente rețetă piure

1 kg de cartofi

100 gr de unt

200 ml de lapte caldut

150 gr de parmezan ras

o jumătate de legătură de mărar tocat

sare, piper după gust.

Metodă de preparare

Curață cartofii de coajă și lasă-i în apă rece timp de 30 de minute, apoi pune-i la fiert într-o oală cu un praf de sare. Când cartofii sunt moi, scoate-i din apă și zdrobește-i parțial. După aceea, adaugă untul, laptele și parmezanul ras, zdrobind în continuare până când obții o compoziție omogenă.

Condimentează după gust, amestecând piureul. La final, presară mărarul proaspăt peste piureul de cartofi și servește preparatul cald, notează divahair.ro. Piureul de cartofi poate fi mâncat alături de o friptură de pui la grătar și de o salată verde.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel