Piteştean prins cu 13 arme de vânătoare, la vama Turnu din Arad

arme
arme

Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, cu sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul I.J.P.F. Arad au identificat în punctul de frontieră Turnu, un bărbat de 41 ani, din Piteşti, administratorul unei societăţi comerciale, care transporta cu o autoutilitară, 13 arme de vânătoare, cu alice, marca Franchi şi Pietta, informează Glasul Aradului.

Autor: Adi Stroescu

armePiteşteanul luase armele de la un armurier din Italia pentru un altul din localitatea Năvodari, judeţul Constanţa.

În urma verificărilor, oamenii legii au stabilit că acesta nu era autorizat pentru a deţine, purta şi folosi arme letale.

Din cercetările efectuate până acum poliţiştii au mai stabilit că armurierul din Năvodari deţinea un permis emis de I.G.P.R. – Direcţia Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase prin care s-a auto­rizat transferul acestor arme de la armurierul din Italia, dar ca mijloc de transport era prevăzut avionul.

Cele 13 arme de vânătoare, în valoare de aproape 7.000 de euro au fost ridicate în vederea cercetărilor, pe numele bărba­tului fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de efectuare fără drept a operaţiunilor cu arme şi muniţii, respectiv nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel