Pierzi bani? Cristina Demetrescu, astrolog, îți spune de ce

Cristina Demetrescu, astrolog. Captură foto: YouTube Radu Țibulcă
Cristina Demetrescu, astrolog. Captură foto: YouTube Radu Țibulcă

Cristina Demetrescu, astrolog, a fost invitată în podcastul lui Radu Țibulcă, „Vin de-o poveste”, unde a explicat de ce banii obținuți ușor, ajung să se piardă mai repede decât au fost câștigați.

„Zodia Leu este despre a putea. Ideea este că dacă îți pui ceva în cap trebuie să duci până la final. Asta este marea provocare.

Leul guvernează gamblingul. Plecăm de la bani, afaceri, business, bănci, pârghii financiare, tot ce ține de contabilitate, chiar și meserii care se învață la facultate și ai spune că ăla are o diplomă de facultate, că este un intelectual”, a precizat astrologul Cristina Demetrescu.

Cristina Demetrescu a zis din punct de vedere astrologic care este explicația faptului că banii obținuți ușor, ajung să se piardă mai repede decât au fost câștigați.

„Există niște lucruri pe care eu le văd pe astrograma unor clienți de-ai mei și care-mi arată că la nivelul existențelor anterioare au murit cu datorii. Acești oameni, în acest moment, orice ar lua și nu este cuvenit, ori creează boală, ori îi pierd, ori îi blochează de la alte acțiuni care ar trebui să fie ale lor.

Banii obținuți ușor te bagă într-o zonă de confort. Fiind în zona de confort, tu lași garda jos, nu mai lupți, nu mai ai idei. Dacă Dumnezeu te iubește - îi pierzi sau te avertizează că banii ăia nu sunt făcuți ușor. Există și niște informații pe care banii îi poartă și în momentul în care îi iei și nu sunt ai tăi sau i-ai făcut ușor, atunci îți pot face foarte rău”, a avertizat astrologul Cristina Demetrescu.

„În astrogramă - Taurul, Fecioara, Capricornul reprezintă o triadă de zodii în care Taurulul înseamnă bani, Fecioara înseamnă muncă, Capricornul înseamnă carieră. Ele sunt într-o analogie perfectă.

Scorpionul este în corespondență cu Casa a XII-a, care este zona încercărilor, a izolării, a penitenței, a dușmanilor, a bolilor”, a adăugat astrologul Cristina Demetrescu în cadrul podcastului.

VEZI ȘI: Horoscop, vineri, 26 mai 2023

Horoscop zilnic. Venus se apropie de un sextil cu Uranus. 

Luna mai se apropie de final. Să nu uităm că acum câteva zile, Jupiter a intrat în Taur, iar Mercur și-a oprit retrogradarea în același semn. Chiar dacă nu mai este retrogradă, efectele se vor mai simți până pe 11 iunie. Astăzi, Luna își continuă tranzitul prin Leu, iar Venus din Rac se apropie de un sextil cu Uranus din Taur. 

Berbec

Poți depista cu ușurință ce anume îți priește sau nu. De aceea, astrele îți recomandă să fii foarte prezent în acțiunile tale. 

Taur

Ai face bine să faci unele schimbări. Minore, nu neapărat ceva extraordinar. Mai ales în mediul în care locuiești. 

Gemeni

S-ar putea să mai întâmpini unele probleme, dar sunt nesemnificative. Așa că nu renunța la niciun proiect dacă nu îți iese din prima. 

Citește continuarea pe: https://www.dcnews.ro/horoscop-vineri-26-mai-2023_917620.html

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel