PÎCCJ: Vlădan a decis să-şi ucidă soţia după ce a citit acţiunea de divorţ

gheorghe-vladan
gheorghe-vladan

Gheorghe Vlădan a luat decizia de a-şi ucide soţia şi pe colegele acesteia de la coafor, după ce a citit acţiunea de divorţ depusă la Judecătoria Sectorului 4, se arată în referatul înaintat de Parchetul General instanţei Tribunalului Bucureşti, prin care se solicită prelungirea mandatului de arestare preventivă cu 30 de zile.

În referat, procurorii arată etapele acţiunii întreprinse de fostul angajat MAI.

Astfel, pe 20 decembrie 2011, soţia sa, Florina Vlădan, a depus la Judecătoria Sectorul 4 Bucureşti acţiunea de divorţ, motivul fiind că Gheorghe Vlădan avea un comportament agresiv, ceea ce a determinat-o să părăsească domiciliul conjugal.

'Decizia victimei de a recurge la acest gest a fost determinată de comportamentul inculpatului care a ascuns documentele de proprietate ale locuinţei comune, unde cei doi soţi îşi aveau domiciliul, a distrus mai multe bunuri personale ale victimei, s-a deplasat la locul de muncă a victimei, unde a aruncat mai multe bunuri personale şi a făcut scandal', se arată în referat.

Procurorii susţin că, pe 27 februarie, Gheorghe Vlădan s-a deplasat la Judecătoria Sector 4 Bucureşti şi cerut copierea acţiunii de divorţ, după care a luat decizia să-şi ucidă soţia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel