Philip Morris: Noul șef Corporate Affairs este Sorana Mantho

Philip Morris România și Philip Morris Bulgaria are un nou director de Corporate Affairs în persoana Soranei Bogdana Mantho, un executiv cu o experiență de 20 de ani în domeniul juridic, înlocuindu-l în funcție pe Andrei Vasilescu, care, după o carieră de succes de peste 16 ani în cadrul companiei, a decis să se dedice unor proiecte personale de natură antreprenorială.

Sorana Mantho a lucrat 13 ani în legal de management pentru companii de top din domeniul telecomunicațiilor și al industriei grele, iar , în ultimii 5 ani, Senior Counsel, conducând Departamentul Juridic al companiilor Philip Morris România și Philip Morris Bulgaria.

“Ca industrie, ne desfășurăm activitatea într-un cadru puternic reglementat, determinat de așteptările tot mai mari ale societății. Credibilitatea și reputația companiei noastre se bazează pe practicile noastre solide de business, susținute de expertiza și profesionalismul oamenilor noștri", a declarat Sorana Mantho. "Unul dintre obiectivele mele va fi acela de a comunica principiile noastre, prin modul în care compania acționează pentru îndeplinirea obiectivelor sale de afaceri și își asumă responsabilitățile, deoarece principiile și acțiunile noastre contribuie la formarea percepțiilor și așteptărilor partenerilor noștri”.

”Sunt convinsă că vom continua să ne consolidăm reputația și capacitatea de a menține un dialog deschis cu toți partenerii noștri, pentru a crea un cadru de operare predictibil și transparent, astfel încât să ne putem dezvolta operațiunile și să ne creștem cota de piață în România și Bulgaria".

Philip Morris România are în jur de 800 de angajaţi, din care aproximativ 500 lucrează în fabrica din Otopeni. Philip Morris Romania este certificată în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001, ISO 14001 şi OHSAS 18001 şi este unul din cei mai mari contribuabili la bugetul de stat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel