Urmărește emisiunea live


Petrom ieftinește din nou benzina

petrom
petrom

OMV Petrom va face joi noaptea a doua ieftinire a prețului la benzină din ultimele două zile, în schimb, prețurile la motorină rămân neschimbate.

După ce miercuri, Petrom a redus prețul benzinei cu șase bani, în noaptea aceasta va avea loc o nouă scădere de preț, tot cu șase bani., scrie economica.net. După această modificare, un litru de benzină standard vândut la stația Pipera din București va costa 6,10 lei, iar un litru de benzină Extra 99 6,50 lei litru. Criteriile de care ține cont Petrom când modifică prețurile, sunt acelea ale cotațiilor la produsele petroliere, evoluția prețului țițeiului, și când este cazul, de evoluția cursului valutar. OMV Petrom este cea mai mare companie de pe piaţa de distribuţie a carburanţilor, cu o reţea de circa 550 de staţii.

Această ieftinire vine după ce, tot în luna octombrie, preţurile carburanţilor comercializaţi în staţiile OMV Petrom au crescut cu opt bani la sortimentele de benzină şi cu patru bani în cazul motorinelor, potrivit datelor postate pe site-ul companiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel