Urmărește emisiunea live


Petre Lupşac, fostul șef al Finanțelor din Oțelu Roșu, acuzat de răpire

 Fostul şef de Finanţe din Oţelu Roşu, Petre Lupșac, prădat de un seif cu 370.000 de euro şi 160.000 de lei este acuzat de un  tânăr  că a fost răpit şi bătut de acesta pentru a dezvălui unde este seiful.

[caption id="attachment_283869" align="alignleft" width="310"] Foto: pressalert.ro[/caption]

Sâmbătă dimineaţă, un tânar s-a prezentat la secţia de poliţie din Oţelu Roşu şi le-a spus oamenilor legii că Petre Lupşac l-a răpit şi l-a bătut noaptea trecută, încercând să-l determine să recunoască faptul că ar fi implicat în furtul petrecut la începutul lunii decembrie în casa fostului şef al Fiscului din Oţelul Roşu, scrie rtv.net.

 Tânărul le-a spus poliţiştilor că nu are nicio legătură cu furtul şi că Petre Lupşac l-a lăsat să plece după ce l-a bătut zdravăn.

 "Clientul meu mi-a spus că a fost luat din Oţelul Roşu şi dus într-o pădure, i s-au pus cătuşe la mâini, a fost amininţat cu un pistol şi lipsit de libertate, o infracţiune destul de gravă care se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 15 ani. A fost lipsit de libertate pentru o perioadă lungă de timp. Fostul şef de Fisc i-a cerut tânărului să-i spună cine i-a furat banii şi i+a oferit o sumă de bani dacă-i spune cine sunt autorii furtului", a declarat la România TV avocatul Cosmin Boloşin.

 Omul de afaceri Petre Lupşac, fost şef de Fisc, este cercetat în această perioadă şi de procurori şi de ANI deoarece la sfârşitul lunii decembrie a depus la poliţie o plângere susţinând că hoţii i-au furat o adevărată avere în timp ce el era plecat din ţară. Afaceristul a declarat că mai mulţi hoţi i-au spart casa şi i-au furat seiful de peste o tonă. Înăuntru era o adevărată avere, 370.000 de euro, 160.000 de lei şi mai multe bijuterii din aur. Totul s-a întâmplat în timp ce păgubitul era în vacanţă, pe o plajă din Thailanda.

 Poliţiştii au luat în calcul şi varianta în care omul de afaceri şi-ar fi înşcenat jaful.

 Dacă se confirmă,  aceste incident pare copia la indigo a cazului lui Gigi Becali, unde latifundiarul a fost condamnat la trei ani cu sespendare în urma sechestrării hoților care i-au furat mașina.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel