Peste 70% din comenzile primite de FAN Courier de Black Friday au fost livrate

fan courier
fan courier

Deși comenzile de livrare primite de FAN Courier cu ocazia Black Friday au fost mai mari cu 55% față de media zilnică, peste 70% din colete au ajuns la destinație, înțelegerea cu retailerii care au aderat la această campanie a reducerilor fiind ca până la data de 29 noiembrie toate comenzile să fie livrate, anunță liderul de piață în domeniul serviciilor de curierat rapid. 

„Volumul de colete pe care le-am expediat începând de sâmbătă pentru comenzile primite a fost cu 55% mai mare faţă de media zilnică de 70.000 de colete. Facem tot posibilul ca în cel mai scurt timp toate coletele să ajungă la destinație. Lucrăm la foc continuu, am dublat numărul de mașini, am suplimentat numărul curierilor, iar în depozite activitatea este neîntreruptă” au declarat reprezentanţii companiei de curierat FAN Courier, precizând că, ținând cont de condițiile meteorologice, dar și de volumul mare de marfă ajuns în depozite, există riscul să apară și unele depășiri ale termenelor de livrare.

FAN Courier distribuie colete pentru eMag, PC Garage, Flanco, Domo, Metro, Koyos, Corsar şi alţii.

Pentru Black Friday 2013, FAN Courier a investit trei milioane de euro în dotarea parcului auto cu peste 90 de autovehicule noi pentru livrări curierat local și transport național (camionete, camioane, remorci, cap tractor (TIR) și semiremorci). Liderul serviciilor de curierat a angajat pentru Black Friday peste 160 de persoane – șoferi, curieri, manipulanți, și a mărit capacitatea actualului HUB din București cu un nou spațiu de depozitare de 2.000 metri pătraţi, suprafața totală a depozitului din Ștefănești devenind astfel de 8.000 metri pătrați.

Despre FAN Courier

FAN Courier este lider pe piaţă în domeniul serviciilor de curierat din România. Compania a fost înfiinţată în anul 1998 și are capital 100% românesc. FAN Courier expediază cu cele 1.650 de maşini pe care le deţine, plicuri şi colete în toată ţara, în condiţii de maximă siguranţă, discreţie şi profesionalism, asigurând în acelaşi timp şi servicii de curierat internaţional prin parteneriate cu firme de renume.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel