Perioadă de coșmar pentru patru zodii. Se despart, luna aceasta

Horoscop. Luna iulie vine cu decizii neașteptate pentru patru zodii. Se vor despărți și vor porni pe drumuri separate, în această vară.

Horoscop - Berbec

Berbecii vor avea parte de multe frământări. Cei care sunt căsătoriți sau care locuiesc cu partenerul pot divorța sau se pot muta singuri. Vor avea loc răsturnări de situație pe plan amoros. Unii nativi vor pune punct relațiilor de dragoste.

Horoscop - Leu

Leii vor avea momente în care vor culege roadele unei relații, să vor bucura de un avantaj primit din partea partenerului. Se vor confrunta cu schimbări majore la capitolul relații. Nativii care nu sunt mulțumiți de relația pe care o au vor renunța la tot.

HOROSCOP - Balanță

Balanțele vor fi afectatepe plan sentimental. Sunt predispuși spre flirt și aventură, dar dezamăgirile sunt la tot pasul. Cei care nu mai sunt compatibili cu partenerul și care până acum au avut o relație conflictuală se pot despărți definitiv.

HOROSCOP - Capricorn

Capricornii sunt încercați în această lună. Au parte de un nou început la capitolul sentimental și vor avea parte de întâmplări neașteptate, decizii radicale și șocante și răsturnări de situație. Cei mai mulți vor alege să încheie relația fără să aibă remușcări.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel