Percheziţii şi în Argeş, într-un dosar de trafic de ţigări

politie mascati
politie mascati

Zeci de percheziţii se desfăşoară marţi în municipiul Piteşti şi în alte localităţi din judeţul Argeş la domiciliile unor persoane suspectate că ar face parte dintr-o reţea de trafic de ţigări.

Percheziţiile au început la ora 6,00, la mai multe adrese care ar avea legătură cu o grupare de traficanţi de ţigări, majoritatea situate în zona Ştrand din Piteşti, informează Agerpres.

Mai mulţi suspecţi au fost ridicaţi de la domiciliile lor şi conduşi sub escortă la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş. Potrivit unor informaţii neconfirmate oficial, în faţa procurorilor urmează să ajungă câteva zeci de suspecţi care vor fi audiaţi în acest dosar.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, comisarul Dănuţ Dinu, acţiunile la care participă poliţişti şi jandarmi sunt coordonate de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

„Putem confirma că se desfăşoară o acţiune, derulată în colaborare cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. Se efectuează mai multe percheziţii, dar mai multe informaţii nu pot fi furnizate în acest moment“, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş.

Prefectul judeţului Argeş, Gheorghe Davidescu, a confirmat, la rândul său, că este în desfăşurare o acţiune care vizează contrabanda cu ţigări şi că se desfăşoară mai multe percheziţii la domiciliile unor suspecţi.

Citeşte şi:

Poliţiştii de frontieră şi vameşii din vestul ţării vor fi aduşi în Capitală la DNA cu elicopterele

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel