Percheziţii la Târgovişte. Vizată, destructurarea grupării Ghenosu

În această dimineaţă, procurorii DIICOT şi poliţiştii de la Crimă Organizată au efectuat 11 percheziţii în Târgovişte, pentru destructurarea unei grupării specializate în şantaj şi proxenetism, alcătuită din 15 persoane, coordonată din penitenciar de interlopul Florin Ghinea, zis Ghenosu, personal sau prin intermediul altor persoane.

Din probele strânse de anchetatori reiese că gruparea a acţionat pe raza judeţului Dâmboviţa, recrutând 10 femei cu vârste cuprinse între 19 şi 30 de ani, cărora le-au asigurat protecţia în vederea practicării prostituţiei de lux pe teritoriul Irlandei. De altfel, "serviciile" oferite de tinere erau promovate prin intermediul unui site specializat de tip "escort". Membrii grupării au obţinut astfel suma de aproximativ 550.000 de euro.

Pe de altă parte, gruparea coordonată de Ghenosu este suspectată şi că a exercitat violenţe asupra a 10 persoane, pentru a le determina să plătească importante sume de bani cu titlul de "taxă de protecţie" sau dobânzi la împrumuturi în valoare de 250.000 de euro.

La sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Ploieşti au fost conduse pentru audiere 23 de persoane. Totodată, procurorii au instituit sechestrul asigurator asupra asupra a cinci autoturisme de lux aparţinând membrilor grupării.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel