Percheziţii la o boxă din fosta locuinţă a poliţistului pedofil

Mircea F. Cristian / 16 ian 2018 / 15:42

Percheziţii ale procurorilor la o boxă din fosta locuinţă a poliţistului acuzat de pedofilie.

Procurorii Parchetului General au efectuat marţi percheziţii la boxa unui apartament dintr-un imobil situat în oraşul Măgurele, unde a locuit anterior poliţistul Eugen Stan, acuzat de pedofilie. Potrivit unor surse din anchetă, percheziţiile au loc după ce Eugen Stan şi-ar fi lăsat mai multe lucruri în boxă, deşi el şi-a vândut apartamentul.

De asemenea, anchetatorii au ridicat un autoturism care îi aparţine lui Eugen Stan, maşina fiind transportată pe o platformă. Eugen Stan a fost scos din arestul Poliţiei Capitalei şi dus să asiste la percheziţii. Parchetul General a preluat pe 10 ianuarie ancheta în acest caz, poliţistul Eugen Stan fiind acuzat de săvârşirea a trei infracţiuni de agresiune sexuală şi a unei infracţiuni de perversiune sexuală.

Procurorii susţin că, în ziua de 5 ianuarie, în intervalul orar 10,10 - 10,55, în incinta unui bloc din sectorul 6 - în lift şi pe palierul etajului 8 - Eugen Stan ar fi agresat sexuat doi minori, o fetiţă de 5 ani şi fratele ei de 9 ani. Eugen Stan este suspectat şi în alte cazuri de agresiune sexuală.

[citeste si]