Eugen Stan, dosar. Inspecția Judiciară, decizie de ultimă oră

Inspecția Judiciară ar fi clasat acțiunea în cazul lui Eugen Stan, informează Antena3.

Inspecţia Judiciară se sesizase din oficiu în legătură cu modul în care procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au instrumentat un dosar deschis în 2016, după ce o femeie a reclamat faptul că a fost agresată de Eugen Stan. 

Potrivit sursei citate, s-a ajuns la concluzia potrivit căreia nu există indicii temeinice pentru a începe o cercetare disciplinară pe numele procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

Amintim că Eugen Stan, poliţistul de la Brigada Rutieră a Capitalei, acuzat că a agresat doi copii într-un lift al unui bloc din cartierul bucureştean Drumul Taberei, a fost arestat la începutul lunii ianuarie.

[citeste si]

Raportul Corpului de Control al MAI la Poliţia Română în cazul poliţistul acuzat de pedofilie, Eugen Stan, releva faptul că atunci când a fost identificat ca suspect al agresiunii sexuale din decembrie 2016, semnalmentele sale n-au fost introduse în sistemul electronic de raportare al IGPR. „Urmare a identificării, în persoana ag. şef pr. Stan Eugen, a autorului faptei sesizate, acesta nu a mai fost amprentat şi fotografiat, astfel că datele şi imaginea acestuia nu au fost introduse în bazele de date”, se arată în raportul corpului de control al Ministerului Afacerilor Interne.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel