EXCLUSIV  Daniel Tudorache candidează la Primăria Sectorului 1. Vrea revanșa în lupta cu Clotilde Armand. Fostul primar, despre "sacii cu voturi furați" și prioritățile sale

Foto: DC NEWS
Foto: DC NEWS

Daniel Tudorache se întoarce. Fostul edil este hotărât să intre în cursa pentru funcția de primar al celui mai bogat sector al Capitalei și astfel să o învingă pe Clotilde Armand. 

Într-un interviu acordat DCNews, deputatul a vorbit despre planurile pe care le are pentru Sectorul 1 și scandalul "sacilor furați", care a provocat dezbateri intense în anul 2020.

Întrebat de ce a decis să candideze pentru un nou mandat la Sectorul 1, acesta a răspuns că a luat această hotărâre pentru a readuce Sectorul 1 cel puțin la nivelul din anul 2020, așa cum l-a lăsat.

După alegerile din Sectorul 1 din 2020, cazul "sacilor cu voturi" s-a lăsat cu o anchetă privind manevrarea sacilor. Îi este teamă că se vor fura, din nou, voturi? La această întrebare ne-a răspuns chiar Daniel Tudorache.

Fostul primar spune că nu îi este teamă că această controversă cu sacii de voturi s-ar putea întâmpla din nou: "Sperăm. Speranța moare ultima".

La întrebarea privind încrederea pe care o are în corectitudinea alegerilor viitoare, Daniel Tudorache a răspuns că speră, așa cum a sperat și acum 4 ani.

Daniel Tudorache apreciază că primele lucruri de care ar trebui să se ocupe din momentul în care ar ajunge din nou primar ar fi curățenia, siguranța cetățenilor, siguranța copiilor în școli și prosperitatea cetățenilor.

Sâmbătă, 27 aprilie, ora 13:00, la Biroul electoral din Sectorul 1, Daniel Tudorache își va depune oficial candidatura pentru funcția de primar al Sectorului 1. A promis cetățenilor că va candida și iată că o va face.

"Promit că voi scoate Sectorul 1 din mizeria și gunoaiele în care se sufocă sute de mii de români. Promit că voi deratiza întreaga suprafață a sectorului și îmi asum responsabilitatea de a anula toate deciziile halucinante luate de gruparea Clotilde în ultimii ani! Sloganul lansat de cetățenii Sectorului 1, «Ne vrem primarul înapoi» mă obligă și mă determină să lupt pentru asta!”, a zis Daniel Tudorache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel