Demitere Bogdan Despescu. DOCUMENTUL care îi oferă lui Mihai Tudose ȘANSA de împăcare

Mihai Tudose
Mihai Tudose

Antena 3 a publicat documentul care arată că Bogdan Despescu l-a mințit pe premierul Mihai Tudose atunci când i-a spus că nu știa despre cazul polițistului pedofil. 

Pe document este prezentă semnătura șefului Poliției Române, Bogdan Despescu în care notează "rog măsuri". 

Mihai Tudose poate invoca faptul că Bogdan Despescu l-a mințit, ceea ce poate normaliza situația în relația cu Carmen Dan. Odată cu apariția acestui document, premierul are o ieșire onorabilă, scapă cu fața curată. El nu cedează în fața ministrului Carmen Dan și poate invoca o schimbare de context, astfel: 

În situația în care Bogdan Despescu l-a informat pe Mihai Tudose că nu știa despre polițistul pedofil, premierului i s-a părut corectă păstrarea șefului Poliției în funcție. Apărând noul document care arată că premierul a fost mințit de șeful Poliției, situația se schimbă total, iar înlocuirea din funcție a lui Bogdan Despescu pare cea mai bună soluție. Totul se poate rezolva așadar, fără ca orgoliile celor doi, Mihai Tudose și Carmen Dan să fie afectate. 

Documentul, prezentat de Antena 3, este o notă de eveniment din 2016, în care poliţistul-pedofil Eugen Stan o atacă pe victima de 30 de ani.

"Bărbatul a fost prins și identificat de organele de Poliție, stabilindu-se că se numește Stan Eugen. Cercetările sunt continuate de Poliție, sub aspectul săvârștirii de agresiune sexuală”, se arată în nota poliției semnată ulterior de Bogdan Despescu, care solicită luarea unor măsuri. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel