Percheziţii în vama Giurgiu. Doi funcţionari, suspectaţi de luare de mită

Percheziţii marţi spre miercuri noaptea în vama Giurgiu. Vizaţi au fost doi angajaţi ai Administraţiei Naţionale a Drumurilor. Aceştia sunt suspectaţi că au luat şpagă 500 de euro de la un cetăţean turc. Fiindcă birourile celor doi, unde se percepe taxa de pod, au fost sigilate s-a format o coloană de tiruri de 5 kilometri pe sensul de ieşire din ţară.

Cercetările în vama Giurgiu au început după ce un cetăţean turc a făcut plângere că ar fi dat mită la ghişeul la care a plătit taxa de pod, potrivit unor surse judiciare. Anchetatorii au sigilat ghişeele celor doiangajaţi de la drumuri şi au ridicat calculatoarele şi mai multe documente. De asemenea, au fost verificate maşinile celor doi, informează Realitatea.

"Au fost ridicaţi în vederea cercetărilor. Deocamdată clientului meu nu i s-a adus la cunoştinţă că ar fi învinuit de ceva. Pentru moment ni s-a spus doar că se fac nişte verificări cu privire la încasările pe care le-au avut", a declarat Emil Vucă, avocat.

Cei doi angajaţi de la drumuri au fost audiaţi timp de mai bine de 3 ore, în sediul Vămii Giurgiu, apoi au fost duşi la Parchet pentru continuarea cercetărilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel