Percheziţii în Timiş şi Caraş-Severin, la grupări suspectate că se ocupau cu traficul de droguri

diicot
diicot

Mai multe percheziţii au loc, miercuri dimineaţă, în judeţele Timiş şi Caraş-Severin, fiind vizate două grupări suspectate că se ocupau cu traficul de droguri, iar până în prezent zece persoane au fost duse la audieri la sediile DIICOT Timişoara şi Caransebeş.

Potrivit purtătorului de cuvânt al DIICOT Timişoara, Mircea Andreţ, cele două grupări acţionau separat, însă uneori îşi vindeau reciproc drogurile, acesta fiind motivul pentru care percheziţiile s-au făcut în acelaşi timp.

"Avem 12 percheziţii în desfăşurare în Caransebeş şi în Timişoara. Este vorba despre două grupări care se ocupau cu traficul de droguri în două dosare separate, însă cele două grupări se intersectau uneori în sensul că îşi vindeau reciproc drogurile. Am acţionat în acelaşi timp pentru a nu trezi suspiciuni pentru una din părţi", a declarat Mircea Andreţ.

Deocamdată în locuinţele percheziţionate nu au fost găsite droguri, însă trei persoane au fost duse la audieri la sediul DIICOT din Timişoara, iar alte şapte la sediul DIICOT din Caransebeş.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel