PDL îl atacă pe Dragnea: "Specialist" în referendumuri

Liviu Dragnea 4
Liviu Dragnea 4

PDL îl atacă pe vicepremierul Liviu Dragnea printr-un comunicat de presă în care scrie că durata de trei zile a referendumului "este una care va duce România spre falimentul democrației". 

Comunicatul este dat de PDL Cluj și semnat de către Daniel Buda. El scrie "După cum bine știm, Liviu Dragnea este unul dintre marii «specialiști» ai României, mai ales în domeniul referendumurilor, iar acum, în comparație cu referendumul din 2012 pentru demiterea președintelui Traian Basescu, Liviu Dragnea dorește să se asigure că va exista suficient timp pentru ca listele electorale să fie fraudate după bunul său plac, iar țara noastră să fie arătată cu degetul din nou de întreaga Europa.", citează pesurse.ro.

Infantilism politic?

Liderul PDL Cluj a adăugat că Liviu Dragnea are un comportament care "demonstrează un infantilism politic, pentru că în nicio țară în care există democrație consolidată nu exista un referendum care să dureze trei zile". Buda îi solicită lui Liviu Dragnea să nu fie preocupat să facă regulile referendumului după "placul grupului de interese pe care îl conduce, ci dupa legile tării și vointa cetățenilor".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel