PDL îl apără pe Duță: Ponta, la masă cu miniștri aproape condamnați

Victor Ponta drum Radauti Prut Manoleasa
Victor Ponta drum Radauti Prut Manoleasa

PDL  sare în apărarea lui Lucian Duță și îi cere "imperativ" premierului Victor Ponta "să înceteze definitiv să mai dea comenzi" în condițiile în care "stă la masă cu miniştri şi parlamentari ai USL aflaţi la un pas de a fi condamnaţi pentru corupţie" . 

"Partidul Democrat Liberal îi cere imperativ lui Victor Ponta să înceteze definitiv să mai dea comenzi politice justiţiei cu scopul personal de a-şi regla conturile politice cu lideri ai PDL. Minciuna agresivă a lui Victor Ponta, care joi folosea instituţia Guvernului pentru a trimite un comunicat de presă în care anunţa că doctorul Lucian Duţă, lider al PDL, este cercetat penal de DNA cu scopul de a bloca numirea unui profesionist într-o instituţie a statului, a fost devoalată sec de Direcţia Naţională Anticorupţie", se arată într-un comunicat PDL, potrivit pesurse.ro.

Duță, vinovatul din PDL

"Victor Ponta stă la masă cu miniştri şi parlamentari ai USL aflaţi la un pas de a fi condamnaţi pentru corupţie, dar caută vinovaţi în PDL. PDL îi cere lui Victor Ponta să înveţe odată ce înseamnă să fii premier într-un stat european şi să renunţe la atitudinea de revanşă politică dominată de angoase personale", se mai arată în comunicatul PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel