Patru tineri au tâlhărit doi români în Italia, chiar în seara de Crăciun

Carabinieri
Carabinieri

Doi cetăţeni români au fost tâlhăriţi în propria vilă, situată la periferia Romei, de patru tineri înarmaţi cu pistoale, săbii şi cuţite, informează ziarul italian La Repubblica, în ediţia electronică.

Un român în vârstă de 36 de ani şi cumnatul acestuia de 33 de ani au fost atacaţi într-o vilă situată în localitatea Rustica (la periferia Romei) de patru tineri care au păstruns cu forţa în casă chiar în seara de Crăciun.

Pentru intimidarea victimelor, agresorii au tras mai multe focuri de armă spre tavanul casei. Românii au fugit şi s-au încuiat într-una dintre camere, sunând imediat la serviciul 112, informează Mediafax

Carabinierii sosiţi în scurt timp i-au surprins pe cei patru agresori în curtea vilei, reuşind să îi reţină. Suspecţii au vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani. Trei dintre ei au fost transferaţi la penitenciarul Regina Coeli, în apropiere de Roma. Al patrulea suspect, care are 16 ani, a fost transferat la un centru de minori. Cei patru sunt acuzaţi de tentativă de tâlhărie în formă agravantă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel