Paştele aduce şanse duble de câştig la Loto 6/49. Vor avea loc două extrageri

loto
loto

Jocul Loto 6/49 va avea de Paşte două trageri, una "principală" şi una "suplimentară", la care jucătorii pot participa cu acelaşi bilet, reportul înregistrat la categoria întâi ajungând la peste 9,2 milioane de euro.

Loteria Română organizează, duminică, Tragerile Speciale ale Sărbătorilor de Paşti. Jucătorii la Loto 6/49 pot participa, cu acelaşi bilet, atât la tragerea "principală", cât şi la cea "suplimentară", informează Mediafax.

Loteria Română precizează că joi, 21 aprilie, nu vor avea loc trageri 6/49 şi Noroc, ci doar la jocurile Noroc Plus, Loto 5/40, Super Noroc şi Joker.

Marţi este ultima zi în care jucătorii mai pot să-şi încerce norocul la "Loteria Sărbătorilor de Paşti", prin achiziţionarea biletelor de joc şi depunerea celor două taloane - roşu şi mov - în urnele din agenţiile loto. Pentru jucătorii din Bucureşti, data limită de depunere a taloanelor este joi, 21 aprilie.

Extragerile pentru desemnarea câştigătorilor celor 746 de premii, în valoare totală de 311.600 de lei, vor avea loc duminică, în prima zi de Paşte. Cele zece premii a câte 10.000 lei vor fi extrase în direct, în cadrul emisiunii "Lozul cel Mare".

Citeşte şi: Marele premiu la Loto 6/49, de aproape 8,8 milioane euro, nu a fost câştigat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel