Pasajul Unirii din Capitală, închis din cauza ploii

ploaie
ploaie

În urma ploii torențiale de joi noapte care s-a abătut asupra Capitalei, Pasajul Unirii a fost inundat, circulația pe ambele sensuri fiind blocată, după ce în unele locuri apa ajungea chiar și la un metru, urmând a fi deschis în maximum 30 de minute, potrivit purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu.

Din cauza cantităţii mari de apă căzute în timpul ploii din seara zilei de joi, Pasajul Unirii din Bucureşti a fost inundat. Sistemul de canalizare nu a mai făcut faţă, iar apa s-a revărsat peste carosabil, ajungând chiar și la un metru.

După cele câteva ore de ploaie, Pasajul Unirii s-a inundat, motiv pentru care circulația a fost blocată pe ambele sensuri de circulație.

De altfel, inundarea pasajelor sau a intersecțiilor din Capitală este un lucru obișnuit la fiecare ploaie mai serioasă, ceea ce provoacă un adevărat coșmar șoferilor bucureșteni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei, Ioana Stancu, traficul rutier în Pasajul Unirii este închis din cauza acumulării de apă, însă în aproximativ 15 minute va fi deschis traficul rutier în Pasajul Unirii spre Bulevardul Cantemir.

Totodată, Ioana Stancu a precizat că, în aproximativ 30 de minute, se va putea circula prin pasaj şi în celălalt sens, șoferii putând circula între timp pe deasupra pasajului sau pe rutele alternative.

În perioada imediat următoare, valorile termice vor scădea treptat, în special noaptea, când, înminime chiar și de 7 grade. Sunt așteptate și averse cu descărcări electrice, precum şi intesificări de scurtă durată ale vântului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel