Pasagerii avionului întors pe "Otopeni", îmbarcaţi în altă cursă care a decolat spre Madrid la 12:10

Tarom
Tarom

Cei 78 de pasageri ai aeronavei companiei Tarom care, din cauza unui incident, s-a întors pe pista Aeroportului "Henri Coandă" la 35 de minute de la decolarea spre Madrid, sunt în siguranţă şi îşi vor continua călătoria cu un alt avion, care a decolat la ora 12:10.

Cursa Tarom ROT415 Bucureşti - Madrid era programată să decoleze la ora 8:55, a decolat la 9:10 şi s-a întors la 9:45, scrie Mediafax.

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului "Henri Coandă" Otopeni, Valentin Iordache, a declarat că aeronava a fost întoarsă din cauza unui incident.

Cursa s-a întors "în deplină siguranţă" pe Aeroportul Otopeni, la aproximativ 35 de minute de la decolare, informează, luni, compania Tarom.

Echipajul cursei a raportat apariţia unui zgomot în timpul procedurilor de decolare, iar comandantul aeronavei a decis preventiv întoarcerea pe aeroport, pentru deplina siguranţă a pasagerilor, conform procedurilor standard, potrivit sursei citate.

Aeronava de tipul Boeing 737-300 va intra într-o procedurã de control amănunţit înainte de a fi reprogramatã la zbor.

Toţi cei 78 de pasageri au fost debarcaţi în aeroport, unde li s-a asigurat asistenţă, în conformitate cu regulamentul EC261/2004 şi îşi continuă călătoria cu o altă aeronavă, care a decolat la ora 12.10, se arată în acelaşi comunicat.

Citește și: Un avion TAROM, forțat să se întoarcă pe aeroport la puțin timp de la decolare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel