PAOK. Răzvan Lucescu, veste uriașă. Meci cu TITLUL pe masă

Răzvan Lucescu
Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu și PAOK au primit o veste importantă: Comisia de Disciplină a celor din Grecia a decis să înapoieze cele trei puncte echipei lui Lucescu, după incidentele de la meciul Olympiakos,

Inițial, PAOK pierduse meciul cu Olympiakos cu 3-0 și i s-au luat 3 puncte, după ce Oscar Garcia, antrenorul lui Oly, a fost lovit în cap înainte de meci și nu a putut fi prezent la meci, meciul nejucându-se.

Acum, echipa lui Răzvan Lucescu a rămas doar cu meciul pierdut cu Olympiakos și cu amenda de 30.000 de euro, potrivit presei din Grecia. În plus, PAOK poate juca pe teren propriu cu spectatori. Astfel, PAOK are din nou șanse la titlu, fiind la două puncte de AEK. Cele două formații se întâlnesc azi, de la ora 19:30, scrie GSP.

Incidentul

PAOK Salonic, formația antrenată de Răzvan Lucescu, avea programat derby-ul de foc al Greciei cu Olympiakos Pireu, dar partida a fost suspendată din cauza incidentelor.

Fanii lui PAOK l-au lovit cu o rolă de hârtie pe antrenorul lui Olympiakos Pireu, iar arbitrul a trimis inițial echipele la vestiare, după care a anulat meciul.

Totul a pornit de la belgianul Kevin Mirallas, de la Olympiakos, care le-a făcut semne obscene fanilor lui PAOK, iar aceștia au reacționat, mai informează sursa citată.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel