PAOK. Răzvan Lucescu are Grecia la picioare. Românul e de neoprit

Razvan Lucescu
Razvan Lucescu

 

PAOK Salonic a jucat în deplasare cu Aris Salonic, marea rivală locală, un meci extrem de dificil pentru Răzvan Lucescu, antrenorul lui PAOK.

 

PAOK Salonic a câștigat marele derby cu Aris Salonic, 2-1, și se îndreaptă spre al 3-lea titlu de campioană, după 34 de ani de așteptare. Portarul Paschalakis și-a salvat însă echipa, blocând un penalty la 1-1.

"PAOK a câștigat meciuri mari și în trecut, dar îi lipsea mentalitatea pentru a fi campioană. Acum, are tot ce-i trebuie", spune jurnalistul grec Stavros Sountoulidis, de la Gazzetta.gr., potrivit celor de la Gazeta Sporturilor. Șapte victorii în 7 etape. Chiar și cu penalizarea din sezonul trecut, are șase puncte înaintea marilor rivale, AEK, Olympiakos și Panathinaikos.

Duminică, în derbyul jucat pe terenul lui Aris, echipa lui Lucescu a fost condusă încă din minutul 2, iar adversarii au avut penalty la 1-1. Nimic n-o oprește însă pe PAOK. Paschalakis a apărat, și Prijovici a reușit "dubla", fiind golgeterul Greciei (5 reușite). Astfel, PAOK rămâne lider în Grecia, dar urmează alte două meciuri extrem de dificile cu Panathinaikos și Atromitos, ocupanta locului secund.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel