PAOK. Răzvan Lucescu, apreciat în Grecia. Decizie înaintea meciului sezonului

Razvan Lucescu
Razvan Lucescu

Răzvan Lucescu a primit probabil cel mai important impuls înainte de meciul retur din play-off-ul Ligii Campionilor, cu Benfica, când grecii pot să ajungă în Grupele Ligii Campionilor, o performanță remarcabilă.

Înainte de partida care ar putea însemna prima participare în grupele celei mai importante competiţii europene intercluburi, antrenorului român i-a fost prelungit contractul până în 2020, informează Prosport.

Numit principal în august 2017, Lucescu jr. a format o echipă de temut în liga din Grecia şi a fost aproape de a câşiga titlul în sezonul 2017-2018, dar depunctările l-au aruncat în spatele lui AEK Atena. Deşi moralul echipei din Salonic a fost zdruncit puternic, PAOK a reuşit să câştige Cupa Greciei chiar în faţa campioanei după 2-0, însemnând o mică răzbunare.

Se pare că sezonul aproape perfect al lui PAOK l-a convins pe patronul Ivan Savvidis că Răzvan Lucescu nu trebuie pierdut, mai ales că românul intra în ultimul an de contract. Astfel, controversatul patron a decis să-i mai ofere un an în plus tehnicianului român, a cărui nouă înţelegere expiră în 2020, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel