PAOK - AEK. Lucescu, în mijlocul unui scandal fără precedent. Haos total în Grecia

Potrivit postului elen de televiziune Skai TV, Ivan Savvidis, patronul lui PAOK ar fi urmărit de poliție. P

Procurorii au lansat deja o investigație, după ce proprietarul lui PAOK a pătruns pe teren cu un revolver, amenințând arbitrul și oficialii lui AEK Atena duminică seară.

Situația în Grecia a degenerat ieri la meciul dintre echipa lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic și marea rivală AEK Atena, meci care s-a jucat cu titlul pe masă. În minutul 90, la scorul de 0-0, PAOK a reușit să deschidă scorul, dar după 5 minute golul a fost anulat eronat pe motiv de off-side.

Au urmat scene incredibile. Patronul lui PAOK a coborât pe teren și a vrut să scoată echipa iar meciul a fost abandonat. Din ultimele informații se pare că arbitrii au validat golul la vestiare, dar AEK nu vrea să reia ultimele minute.

[citeste si]

Potrvit GSP, s-ar fi emis un mandat de arestare pe numele magnatului cu dublă cetățenie (rusă și greacă), fost membru al Parlamentului la Moscova și apropiat de Vladimir Putin. Iar poliția îl caută pentru a-l reține.

În același timp, procurorii ar avea mandate de arestare și pentru cei patru bodyguarzi ai lui Savvidis. Și ei ar fi fost înarmați când și-au însoțit patronul pe gazon.

Totodată, premierul Greciei dorește să suspende campionatul. Situația e cu atât mai gravă cu cât acum 2 etape meciul dintre PAOK și Olympiakos a fost abandonat după ce antrenorul lui Oly a fost lovit din tribune cu o rolă de hârtie, urmând o bătaie generală. PAOK a pierdut meciul la masa verde cu 3-0 și e aproape să rateze titlul după ultimul scandal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel