Panică la Vila Dante: Veniți repede! Avem o nebună

baie_vila_dante
baie_vila_dante

Mulți curioși au dorit să vadă, duminică, cu proprii ochi ce investiții a făcut statul cu banii de la buget, în vreme ce guvernanții lansau apeluri către populație cerându-le să înțeleagă de ce trebuie luate măsuri de austeritate. Astfel, la Ziua porţilor deschise la Vila Dante, despre care s-a spus că a fost modernizată special pentru a putea fi locuită de Traian Băsescu după încheierea mandatului de preşedinte, a atras un număr mare de vizitatori, mulţi dintre ei pensionari.

Odată ajunşi înăuntru, cei care vizitau Vila Dante se puteau răcori datorită aerului condiţionat, însă una dintre pensionarele curioase a dorit mai mult și, speculând neatenția supraveghetorilor, s-a bălăcit în piscina folosită, până de curând, de președintele suspendat Traian Băsescu, scrie Gândul.

Momentul a fost atât de neașteptat, încât supraveghetoarele, atunci când au realizat ce se întâmplă au început să strige către jandarmi: "Veniţi repede! Avem o nebună care a intrat în piscină!".

Piscina, unde turul prin locuința de protocol a RA-APPS se încheia, a stârnit foarte multe comentarii din partea celor care s-au perindat prin Vila Dante.  Faianţa, mobila, marmura din băile vilei, mobilierul din dormitoare sau electrocasnicele şi aparatele din sala de forţă au stârnit toate comentarii care mai de care mai colorate, însă piscina i-a indignat cel mai tare pe "turişti".

La un moment dat, o femeie care se afla deja cu picioarele în apă, până la genunchi, afirma: "E piscina noastră, avem dreptul să facem o baie". Ulterior, femeia care a testat piscina a cerut un prosop pentru a-şi şterge picioarele, asta în timp ce supraveghetoarele de la RAAPPS, după ce s-au dezmeticit cu greu, au început să strige după jandarmi. "Veniţi repede! Avem o nebună care a intrat în piscină!", a fost apelul de ajutor al supraveghetoarelor către  oamenii legii prezenți în imobil.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel