€ 4.8280
|
$ 4.4671
|
Coronavirus - COVID 19
România în stare de urgență
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642 sau la adresa de e-mail [email protected] și pune intrebări despre coronavirus, situații sociale, medicale, suport psihologic. Semnalează situații deosebite.

Pandişpan, cea mai simplă reţetă. Aşa îţi iese delicios

Ana Vasilescu / 21 ian 2020 / 16:40

Aşa faci cel mai bun pandişpan. 

Pentru prepararea pandişpanului aveţi nevoie de următoarele ingrediente:

8 ouă

2 căni cu zahăr

2 pliculeţe de zahăr vanilat

2 căni de făină

2 ceşti de apă minerală

100 de grame de stafide

Ulei

Mod de preparare

 

Separaţi gălbenuşurile de albuşuri. Gălbenuşurile se pun într-un bol, se adăugă apa minerală, zahărul şi se amestecă bine cu un mixer până când se topeşte zahărul. Adăugaţi treptat făina. Se amestecă bine toate ingredientele, după care se adaugă albuşurile bătute spumă. Nu uitaţi să puneţi un praf de sare, zahărul vanilat şi stafidele. Amestecaţi din nou.

Aluatul se pune într-o formă de cozonac şi se introduce în cuptorul încins. Se la aproximativ 30 de minute. 

Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


dcn.n-nxt.25