Pândă cu succes: O femeie şi doi minori, prinși la furat panouri de pe A1

autostrada A1
autostrada A1

Polițiștii argeșeni au prins în flagrant o femeie şi doi minori care au furat 25 de panouri montate pe A1, în apropiere de Piteşti, cei trei fiind suspectați și de furtul altor componente metalice de pe autostradă.  Prejudiciul, estimat la 10.000 de lei, a fost recuperat și predat CNADNR.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Argeş informează că cele trei persoane au demontat panourile miercuri seară și le-au ascuns pe un teren viran, urmând ca cei trei suspecți să vină joi să le ia şi să le ducă la un centru de fier vechi, pentru a le vinde, scrie Mediafax.

Joi, femeia şi cei doi minori au încărcat panourile într-o căruţă, însă au fost prinşi de oamenii legii, aflați la pândă, în momentul în care încercau să plece.

"A fost organizată pândă, iar în zonă s-au deplasat cele trei persoane cu o căruţă, care au încărcat panourile. În momentul în care suspecţii încercau să plece, s-a procedat la somarea şi imobilizarea lor. Poliţiştii au identificat cele trei persoane, o femeie de 20 de ani din comuna Schitu Goleşti şi doi minori din oraşul Ştefăneşti şi i-au dus la secţie pentru audieri. Cei trei au recunoscut că în seara zilei de 30 ianuarie au demontat 25 panouri insonorizante şi le-au ascuns în zonă, urmând să vină a doua zi să le ia şi să le ducă la un centru de fier vechi, pentru a le vinde. Prejudiciul, estimat la 10.000 de lei, a fost recuperat şi predat reprezentanţilor Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, agent principal Mădălina Bălănescu.

Cele trei persoane surprinse în flagrant sunt audiate de polițiști, ele fiind suspectate și de furtul altor componente metalice de pe Autostrada București-Pitești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel