Palmă dureroasă pentru PNL: Anunță sfârșitul regimului Falcă

Deputatul PSD Florin Tripa afirmă că înfrângerea suferită de PNL Arad, la alegerile locale parțiale de duminică din comuna Bocsig, anunță sfârșitul regimului Falcă. 

”Arădenii le-au dat, duminică, o palmă dureroasă celor de la PNL Arad, la alegerile pentru funcţia de primar al comunei Bocsig, liberalii clasându-se abia pe locul 3, primele două locuri fiind ocupate de Teodora Abrudean (PSD) şi Teodor Miclăuş (USR). Votul de duminică a arătat că arădenii s-au săturat de regimul corupt al PDL, condus de dictatorul Gheorghe Falcă, care se ascunde sub umbrela vechiului PNL, partid acaparat la Arad de mafia portocalie”, a transmis, printr-un comunicat de presă, deputatul Florin Tripa, preşedinte executiv al PSD Arad.

”Privitor la alegerile de duminică, Gheorghe Falcă susţine că votul de la Bocsig nu contează pentru el şi PNL Arad, că acolo e o comunitate mică, într-un cuvânt, că nu dă doi bani pe acei oameni, dacă nu votează cum vrea el. Probabil că Falcă nici nu ştie unde este această 'comunitate mică', pe care o dispreţuieşte, dar îl asigur că prin eforturile administraţiei PSD conduse de fostul primar Florin Ciul, comuna Bocsig arată mai bine ca multe cartiere ale Aradului, toate străzile fiind fiind asfaltate. O comună cu oameni gospodari, care merită respectul nostru. Dar dacă nu au votat PNL, Falcă nu are de ce să-i respecte pe locuitorii Bocsigului”, susţine Florin Tripa.

[citeste si]

Alegerile locale parţiale organizate duminică pentru ocuparea fotoliului de primar al comunei arădene Bocsig au fost câştigate de candidatul PSD, Teodora Felicia Abrudean, care a obţinut 45,98% din voturile valabil exprimate.

Pe locurile următoare s-au situat Teodor Miclăuş (USR) cu 17,99%, Adriana Băcioi (PNL) cu 15,89% şi Daniel Cosmin Crîsta (ALDE) cu 9,59% din voturile exprimate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel