Păcăleli și farse de 1 Aprilie. Prietenii tăi vor trăi senzații tari. Hohote de râs, garantat!

De 1 Aprilie, Ziua Păcălelilor, dă-le prietenilor emoții, cu cele mai tari glume și farse. Vor trăi senzații tari, iar tu vei fi singurul "vinovat". La final, se va lăsa cu hohote de râs.

1. Pe 1 Aprilie poţi să bagi în cutia poştală a prietenilor o scrisoare făcută frumos (ştampilată) prin care să-i anunţaţi că vor fi deconectaţi de la reţeaua electrică pentru reparaţii timp de 2-3 luni.

2. Dacă te afli la muncă, ori la şcoală, cumpăra o pungă de chipsuri cât mai mare, de preferat dintre cele mai scumpe, toarnă piper măcinat peste chipsuri şi agită punga astfel încât să nu verşi conţinutul. Mergi la colegii de serviciu sau de clasă şi serveşte-i insistent. Garantat nu vor refuza.

3. Pentru colegii de şcoală o farsă veche dar mereu de efect este lipirea unei fise sau a unei bancnote pe jos la intrarea în clasă! O să fii surprins câţi se vor apleca să o ridice!

4. Lipește-i prietenului tău pe spate o bandă anti-furt. În momentul în care va încerca să iasă din magazin o să declanșeze alarmă.

Vezi și: De ce să pui un pahar cu apă în cuptor, când încălzești pizza. Ne vei mulțumi!

Păcăleli și farse de 1 Aprilie

5. Dă cu lac de unghii pe săpunul de mâini.

6. Lipește ochișori pe toate produsele din frigider, astfel că cine îl va deschide va avea impresia să toate alimemntele se holbează la el.

7. Oferă-te să pregătești micul dejun. Prepară ouă prăjite din iaurt, în loc de albuș, și jumătate de caisă din compot, în loc de gălbenuș.

8. Printează sau decupează un cap de om, înfiorător să fie, apoi îl bagi într-un borcan din frigider. Ai grăjă să-l pui la vedere. Țipă cineva?

9. Pregătește gheață pentru sucul acidulat, preferatul iubitului. Dar nu uita ca în gheață să pui și o pastilă efervescentă!

10. Înlocuiește deodorantul solid cu unt. Lasă-l peste noapte la frigider.

Vezi și: Mici de post. Cum se prepară mititeii. Îi vei devora cu muștar!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel