De ce să pui un pahar cu apă în cuptor, când încălzești pizza. Ne vei mulțumi!

Trucurile în bucătărie sunt un real ajutor pentru oirce gospodină, mai mult sau mai puțin experimentată. Acest truc te va ajuta să te bucuri de o experiență culinară minunată. Iată de ce ar trebui să pui un pahar cu apă în cuptorul cu microunde, când încălzești pizza.

Ca să nu se usuce și să se întărească, poți să folosești o coajă de portocală sau o felie de măr în borcanul cu zahăr brun.

Ca să dezinfectezi tocătorul și să elimini toate mirosurile neplăcute poți să-l freci cu o jumătate de lămâie și puțină sare. Lasă apoi să acționeze timp de 10-15 minute și spală cu apă caldă.

Vezi și: De ce să pui sare în cafea. Rezultatul este uimitor. Vei fi încântat!

De ce să pui un pahar cu apă în cuptor, când încălzești pizza

Dacă fierbi laptele proaspăt de vacă, pune o lingură de lemn peste oală. Acest truc împiedică spuma laptelui să dea pe afară.

Înainte de a la prăji ceva, verifică temperatura uleiului cu ajutorul unui cub de pâine. Dacă se rumeneşte într-un minut, uleiul are între 175-185 de grade, în 40 de secunde: 185-195 de grade, iar în 20 de secunde: 195-205 grade.

Dacă vrei să încălzești pizza sau alt preparat fără să se usuce, poți să pui un pahar cu apă în cuptorul cu microunde, lângă farfuria cu mâncare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel